Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când susține vicele Tribunalului proiectul managerial pentru câștigarea funcției prin concurs

ro

27 Oct, 2022 14:50 1406 Marime text


Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publice datele la care judecătorii vor susține proiectele manageriale în cadrul concursului organizat pentru ocuparea funcțiilor de conducere la instanțele din țară.

Printre judecătorii înscriși în concurs se numără și magistratul constănțean Costin Smarandi, delegat vicepreședinte al Tribunalului Constanța, acesta candidând pentru funcția pe care o asigură în prezent cu delegație.

Potrivit datelor oficiale, acesta va susține proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează marți, 8 noiembrie 2022, de la ora 11.00, la sediul Institutului Național al Magistraturii, din București.

Tot atunci, va susține proiectul managerial și magistratul Isabela Alina Stănescu, președintele delegat al Judecătoriei Hârșova, aceasta candidând în concurs pentru funcția pe care o asigură prin delegație.

În prezent, conducerea Tribunalului Constanța este asigurată de președintele Cristina Ramona Duță și vicepreședintele Mihaela Cristina Grădinaru, care au câștigat concursul organizat de CSM pentru ocuparea funcțiilor, la finele anului trecut, acestora alăturându-li-se magistratul Costin Smarandi, delegat de CSM pe al doilea post de vicepreședinte al instanței.

Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate pe data de 21 decembrie 2022.

PRECIZĂRI
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii