Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Botoșani Fată de 14 ani, găsită moartă după ce ar fi participat la un joc online

ro

06 Sep, 2021 15:52 1807 Marime text

 
  • O fetiţă de 14 ani din localitatea Coţuşca, judeţul Botoşani, s-a sinucis duminică seară, într-o anexă a locuinţei.
Fată de doar 14 ani a fost găsită spânzurată, în locuința unchiului său. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi a fost dispusă necropsia.

Potrivit informațiilor, părinţii acesteia sunt plecaţi la muncă în străinătate, iar fata şi un frate de-al său se aflau în grija unui unchi.

Totodată, poliţiştii din Botoşani au dispus efectuarea unei percheziţii a dispozitivelor electronice ale fetiţei de 14 ani după ce au apărut informaţii cu privire la faptul că aceasta ar fi fost victima jocului "Balena albastră", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, potrivit Agerpres.

Oficial IPJ Botoșani:

La data de 5 septembrie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o minoră de 14 ani a fost găsită spânzurată într-o anexă a locuinței.

Echipajul direcționat la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă, la locația indicată fiind identificată minoră de 14 ani, decedată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale.

De asemenea, în cauză a fost dispusă efectuarea autopsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public conform cărora minora de 14 ani, ar fi jucat un joc pe internet, care ar fi influențat-o într-un mod negativ și ar avea legătură cu împrejurările în care a survenit decesul, a fost dispusă ridicarea echipamentelor electronice la care avea acees minora, în vederea verificării acestora.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii