Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blue Line SRL va livra Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“ Constanța un simulator tehnic pentru 153.000 de euro! (DOCUMENT)

ro

18 May, 2023 15:57 1615 Marime text
 
 
  • SC Blue Line SRL este controlată de Valeriu Iorga, din Tulcea, și de Rodica Vasile, din Constanţa.
  • Potrivit Confidas.ro, compania Blue Line SRL a încheiat două contracte de achiziții publice în valoare totală de 158.000 de lei, autoritățile contractante fiind Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare și Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța.
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ - UM 02192 Constanta cumpără de la Blue Line SRL un simulator tehnic de cercetare, de testare și științific, bugetul alocat fiind de aproximativ 153.000 de euro.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul cu numărul unic AP10633 a fost atribuit la data de 15 mai 2023 societății comerciale Blue Line SRL, din Constanța, valoarea procedurii fiind de 765.478,27 de lei (aproximativ 153.000 de euro).
 
De menționat că, tot potrivit licitatiapublica.ro, loturile pentru achiziția mobilierului de laborator și a unei imprimante multifuncționale (și consumabile aferente) au fost anulate administrativ.
 
Blue Line SRL, controlată de Valeriu Iorga, din Tulcea, și de Rodica Vasile, din Constanţa.
 
Potrivit Registrului Comerțului, acesta fiind consultat la data de 18 mai 2023, SC Blue Line SRL are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Mircea cel Bătrân, și este controlată de Valeriu Iorga, din Tulcea, și de Rodica Vasile, din Constanţa, fiecare deținând o cotă de participare la beneficii şi pierderi de câte 50%.
 
Blue Line SRL se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, iar pentru anul 2021, cu 29 de angajați, a declarat un profit de 703.079 de lei.
 
Pentru anul 2022, compania, cu 27 de salariați, a declarat profit de 1.384.195 de lei.
 
Firma are punct de lucru în municipiul Constanţa, tot pe strada Mircea cel Bătrân.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Blue Line SRL a încheiat două contracte de achiziții publice în valoare totală de 158.000 de lei, autoritățile contractante fiind
Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare și Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța.
 
Valeriu Iorga a figurat în trecut în Bistro SRL, Fabrica Ambient SRL, Marker Extract SRL, Tehnic Grup Naval SA și Delta-Valtur SRL, toate radiate, potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 18 mai 2023.
 
Vasile Rodica apare ca administrator în Dinamic Trading Star SRL și în Fortuna Capital IFN SA.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Licitație importantă pentru prima navă bază autopropulsată de mare tonaj din Marina Militară Română! Cine și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii