Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul care a ucis o fetiţă de patru ani din Arad şi a incendiat cadavrul era drogat

ro

11 Nov, 2021 20:40 1252 Marime text
  • Bărbatul în vârstă de 23 de ani care a ucis o fetiţă de patru ani, copilul concubinei sale, iar apoi a incendiat cadavrul lângă un cimitir din municipiul Arad a fost sub infulența drogurilor, în momentul săvârşirii faptelor, au concluzionat procurorii.

Conform procurorului de caz, raportul expertizei efectuate la Institutul Naţional de Expertize Criminalistice a confirmat că firul de păr găsit în mâna încleştată a fetiţei era al ei, nu al mamei, care nu ar fi participat în niciun fel la crima comisă de concubin.

„Am primit raportul de expertiză de la INEC. (...) Profilul firului de păr găsit în mâna fetiţei aparţine victimei, este exclus să fi fost mama la faţa locului. Inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei. Am efectuat reconstituirea, inculpatul a recunoscut şi rezultă că a fost sub influenţa drogurilor", a spus procurorul.


Suspectul a fost sub influenţa drogurilor şi în ziua în care a fost ridicat de acasă de către anchetatori, după ce a fost identificat cadavrul fetiței.

Ancheta a mai stabilit că aceasta nu a fost supusă unui abuz sexual, scrie AGERPRES.

Cadavrul fetiţei a fost descoperit pe data de 31 octombrie, în apropierea unui cimitir din municipiul Arad, corpul fiind ars parţial. 

Sursă foto: captură Youtube/ Jurnal TV Arad

Citește și: 

UPDATE. Trupul neînsuflețit al unei fetițe, găsit pe un câmp de lângă Arad. Incredibil ce le-a declarat principalul suspect anchetatorilor (video) 

Înfiorător! Detalii din anchetă. Tânărul arestat pentru crima din Arad a mărturisit cum a ucis-o pe fetiță (video)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii