Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat bătut în fața Căminului Cultural din Tariverde! Începe procesul

ro

14 Feb, 2024 16:41 618 Marime text



Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de  lovirea sau alte violențe prev. de art. 193 alin. (2) Cod penal.
 
Inculpatul este acuzat că în aceea că, la 07.01.2022, în jurul orelor 19:00, în fața căminului cultural din localitatea Tariverde l-a lovit cu pumnul în zona feței pe persoana vătămată, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat 25 de zile de îngrijiri medicale.
 
Recent, Judecătoria Constanța a constatat legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în prezenta cauză penală.
 
Instanța a dispus începerea judecăţii privindu-l pe inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violențe prev. de art. 193 alin. (2) Cod penal.
 
Decizia judecătoriei nu este definitivă!
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
S-a desființat China Shop, de pe șoseaua Mangaliei, din Constanța! În loc, o clinică medicală
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii