Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avere ANI - în instanţă cu Adrian Sorin Pătraşcu. Dosarul, amânat

ro

24 Jan, 2018 00:00 1799 Marime text
Curtea de Apel Constanţa s-a pronunţat ieri în dosarul în care Agenţia Naţională de Integritate (ANI) afirmă că a „constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 244.372,94 de lei, aproximativ 58.341 de euro, între averea dobândită şi veniturile realizate împreună cu soţia sa, în perioada 2009 - 2011, de către Adrian Sorin Pătraşcu, fostul adjunct-şef al Grupului de Nave Constanţa în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF)“.
 
Ieri, instanţa a repus cauza pe rol şi a fixat termen de judecată la data de 7 februarie, când se vor cita părţile. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată odată cu fondul.
 
„Persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază - de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Pătraşcu Adrian Sorin a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere“, se arată în comunicatul ANI.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii