Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, abonați! S-a emis Certificat de urbanism pentru desființare stație Vodafone în Constanța. Primarul fusese autorizat să desființeze antenele

ro

25 Feb, 2022 00:00 5995 Marime text
  • Certificatul a fost emis miercuri, 24 februarie 2022, nefiind specificată strada pe care se află stația, scopul CU fiind, potrivit datelor oficiale, „Desființare stație de telefonie mobilă Vodafone“.
  • Documentul a fost emis la cererea Vodafone România SA, prin Eta Systel.
  • Pe de altă parte, așa cum arătam în edițiile anterioare, Primarul Municipiului Constanța a fost autorizat la cerere, de către judecători, să desființeze o parte din antenele Vodafone ce ar fi fost instalate în mod nelegal în oraș.
 
Se desființează o stație de telefonie mobilă Vodafone, în Constanța!
 
Informația vine de la Primăria Constanța, care a eliberat Certificatul de urbanism pentru desființare, la cererea Vodafone România SA, prin Eta Systel.
 
Certificatul a fost emis miercuri, 24 februarie 2022, nefiind specificată strada pe care se află stația, scopul CU fiind, potrivit datelor oficiale, „Desființare stație de telefonie mobilă Vodafone“.
 
Documentul are o valabilitate de 24 de luni, timp în care compania de telefonie mobilă urmează să solicite autorizația de desființare.
 
Autorizare de la judecători
 
Pe de altă parte, așa cum arătam în edițiile anterioare, Primarul Municipiului Constanța a fost autorizat la cerere, de către judecători, să desființeze o parte din antenele Vodafone ce ar fi fost instalate în mod nelegal în oraș.
 
În proces, Tribunalul Constanța a decis pe 8 februarie 2022, în completul Apel Civil 7 al Secției I Civile a instanței, format din magistrații Adrian Neagu și Aurora Coadă, să respingă ca nefondat apelul declarat în cauză de Vodafone România SA, împotriva hotărârii Judecătoriei Constanța de a autoriza desființarea antenelor.
 
Este vorba despre dosarul civil 28819/212/2020, ce are ca obiect „autorizare desființare lucrări (Legea 50/1991)“ și în care părți sunt Primarul Municipiului Constanța, în calitate de intimat-reclamant și, respectiv, SC Vodafone România SA, în calitate de apelant-pârât.
 
Amintim, lucrările contestate de primar în acest caz de primar constau în „reconfigurare antenă existentă executată pe terasa blocului T18 (...), unui număr suplimentar de 18 antene de diferite diametre pe planșeul existent cu înălțime de aproximativ 9,00 m, pe lângă cele amenajate conform autorizației de construire nr. 1062/06.05.2005 și montarea unui pilonet cu o antenă tip RF“.
 
Decizia Tribunalului Constanța este definitivă.
 
Acționari și cifre de afaceri
 
Pentru a reveni la CU, compania Eta Systel, prin care s-a solicitat eliberarea documentului, a fost înființată, potrivit Confidas.ro, consultat la 24 februarie 2022, în anul 2003, are sediul în București, Sectorul 6, pe Calea Giulești și se ocupă de „alte activități de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.“.
 
Pachetul majoritar de acțiuni este deținut de Daniel Zamfir, cu 99,98%, în timp ce Ion Zamfir, care este și administratorul firmei, deține 0,02%.
 
În 2018, firma a avut trei angajați, au fost pierderi de 26.883 de lei, iar cifra de afaceri a fost 256.028 de lei.
 
În 2019, au fost trei angajați, profitul a fost 422.993 de lei, iar cifra de afaceri a fost 474.613 lei.
 
În 2020, numărul angajaților a rămas trei, au fost pierderi de 100.146 de lei, iar cifra de afaceri a fost 226.747 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Definitiv
Primarul din Constanța, autorizat să desființeze antenele Vodafone

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii