Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația Constanța Altfel, apel într-un dosar în care vrea să anuleze autorizația de construcție pentru un imobil edificat de Blue Steffy SRL

ro

25 Jun, 2021 00:00 2154 Marime text
  • Asociația Constanța Altfel a declarat apel în dosarul nr. 22764/212/2019, înregistrat pe rolul secției I civile a Tribunalului Constanța
  • Obiectul dosarului este  autorizare desfiinţare lucrări (legea 50/1991)
  • Părți în dosar sunt: Asociația Constanța Altfel ăn calitate de apelant reclamant și Blue Steffy SRL, municipiul Constanța prin primar, primarul municipiului Constanța și Consiliul Local al municipiului Constanța, în calitate de intimați pârâți
  • Magistrații nu au stabilit deocamdată un termen în acest dosar
 

 
Asociația Constanța Altfel a declarat apel în dosarul nr. 22764/212/2019, înregistrat pe rolul secției I civile a Tribunalului Constanța.
Obiectul dosarului este  -   autorizare desfiinţare lucrări (legea 50/1991). Părți în dosar sunt: Asociația Constanța Altfel în calitate de apelant reclamant și Blue Steffy SRL, municipiul Constanța prin primar, primarul municipiului Constanța și Consiliul Local al municipiului Constanța, în calitate de intimați pârâți.

Magistrații nu au stabilit deocamdată un termen în acest dosar.

În această speță este vorba despre demersul Asociației de a anula autorizația de construcție pentru un bloc de două etaje din municipiul Constanţa.

Un bloc cu destinaţia locuinţe individuale, edificat pe fundătura 1 Mai de către societatea Blue Steffy SRL, care a solicitat şi a obţinut de la Primăria Constanţa, autorizaţia de construire nr. 179 din 7 martie 2017, pentru „Construire imobil D+P+2 etaje, locuinţă individuală, împrejmuire teren“.

Blue Steffy SRL a luat fiinţă în anul 2012 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 210 lei, integral vărsat, este compus din 21 de părţi sociale. Administratorul societăţii, care desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Iulian Gabriel Răileanu.

Vă reamintim, actualul primar Vergil Chițac a condus asociația Constanța Altfel până la alegerile locale din 2020.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

E jale. Construcția unui imobil din Constanța a umplut străzile dintr-un cartier întreg de noroi. Pericol pentru traficul rutier (galerie foto+video)

O societate cu patru angajaţi în 2015 ridică un bloc de două etaje în municipiul Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii