Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apelul a fost înregistrat la sfârșitul anului 2023 Agenția Domeniilor Statului vrea ca judecătorii să îi recunoască dreptul de proprietate pentru un teren aferent fermei piscicole Năvodari

ro

07 Jan, 2024 17:00 662 Marime text
  • Magistrații de la Tribunalul Constanța s-au pronunțat în dosarul 32676/212/2022, înregistrat pe rolul secției I civilă având ca obiect „revendicare imobiliară”
  • Părți în dosar au fost Agenția Domeniilor Statului în calitate de reclamant și UAT orașului Năvodari prin primar, în calitate de pârât
  • La termenul din 27 octombrie 2023, magistrații au respins cererea ADS
  • Nemulțumită de decizie, Agenția Domeniilor Statului a declarat apel pe 19 decembrie 2023
  • Judecătorii nu au stabilit deocamdată un termen pentru judecarea apelului
 


Magistrații de la Tribunalul Constanța s-au pronunțat în dosarul 32676/212/2022, înregistrat pe rolul secției I civilă având ca obiect „revendicare imobiliară”.

Părți în dosar au fost Agenția Domeniilor Statului în calitate de reclamant și UAT orașului Năvodari prin primar, în calitate de pârât.
La termenul din 27 octombrie 2023, magistrații au respins cererea ADS.

Iată soluția pe scurt: „Admite excepţia lipsei calităţii procesual active a reclamantei, invocată de pârâtă prin întâmpinare. Respinge cererea ca fiind formulată de o persoană fără calitate procesual activă. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată azi, 27 octombrie 2023, prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței”.

Agenția Domeniilor Statului a chemat în judecată pe pârâta UAT Năvodari, solicitând instanţei să dispună obligarea pârâtei să-i lase în liniștită proprietate reclamantei imobilului teren în suprafață de 0,5525 ha, aferentă Fermei Piscicole Năvodari și rectificarea cărții funciare nr. 115976 a Primăriei Orașului Năvodari în sensul înscrierii dreptului de proprietate al reclamantei, asupra imobilului menționat.

Nemulțumită de decizie, Agenția Domeniilor Statului a declarat apel pe 19 decembrie 2023.

Judecătorii nu au stabilit deocamdată un termen pentru judecarea apelului.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cherhanaua Taşaul a intrat în faliment!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii