Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important de la Tribunalul Constanța! Lista ședințelor de judecată ce nu vor mai avea loc

ro

06 Jan, 2023 12:45 2152 Marime text



Tribunalul Constanța a anunțat că o parte dintre ședințele programate să se desfășoare săptămâna viitoare nu vor mai avea loc, ca urmare a desființării mai multor completuri.
 
Este vorba despre mai multe ședințe la Secția I Civilă a instanței, fiind vorba despre cauze civile sau despre litigii de muncă.
 
Astfel, au arătat reprezentanții Tribunalului Constanța, „întrucât completurile de judecată F.2, F.5, F. 16, LM.9, LM. 11, A3 și A9 au fost desființate prin Hotărârea nr.38/28.12.2022 a Colegiului de Conducere din cadrul Tribunalului Constanța, dosarele acestor completuri au fost repartizate la celelalte completuri active“.
 
În această situație, se vor fixa alte termene de judecată, urmând ca părțile să primească citații cu data, ora și sala când se va ține ședința.
 
Potrivit Tribunalului Constanța, prin urmare, următoarele ședințe nu vor avea loc:
- ședința completului F.2 din 10 ianuarie 2023;
- ședința completului F5 și a completului LM.II din 11.01.2023;
 - ședința completului F 16 și a completului LM.9 din 12.01.2023.
 
Amintim, mai mulți dintre judecătorii Tribunalului Constanța au fost eliberați din funcție, ca urmare a pensionării, așa încât au fost desființate și completurile pe care aceștia le prezidau sau din care făceau parte.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii