Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajatul ISU Dobrogea acuzat de agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale, pus în libertate

ro

28 Feb, 2022 00:00 2018 Marime text

 
  • Inculpatul este suspectat că, în 2019, în timp ce persoana vătămată (...),  de zece ani, se afla în locuința inculpatului, sub pretextul efectuării unei ședințe de masaj și profitând de vârsta fragedă a acesteia ce făcea imposibilă exprimarea unui consimțământ valid, inculpatul a atins persoana vătămată cu mâna în zona intimă cu scopul obținerii unei forme de satisfacție sexuală.
 
 Adrian S., fostul angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța (plutonier adjutant), acuzat de agresiune sexuală, racolarea minorilor în scopuri sexuale, agresiune sexuală, şi coruperea sexuală a minorilor, a scăpat de arestul preventiv!
 
Magistrații de la Judecătoria Constanța i-au înlocuit măsura arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu.
 
Primul termen pe fond al procesului a fost stabilit pentru data de 02 martie 2022.
 
În actul de sesizare a instanței, inculpatul este suspectat, conform portalului de jurisprudenţă, că, în 2019, în timp ce persoana vătămată (...),  de zece ani, se afla în locuința inculpatului, sub pretextul efectuării unei ședințe de masaj și profitând de vârsta fragedă a acesteia ce făcea imposibilă exprimarea unui consimțământ valid, inculpatul a atins persoana vătămată cu mâna în zona intimă cu scopul obținerii unei forme de satisfacție sexuală.
 
Apoi, mai susțin procurorii în rechizitoriu, în 2021, inculpatul i-a propus persoanei vătămate (...) 12 ani, prin intermediul unor mesaje, să se întâlnească împreună cu acesta și minora (...) cu scopul de a se deplasa la plajă în zona destinată nudiștilor cu scopul de a fi admirată dezbrăcată de către alte persoane majore care s-ar fi aflat în acea zonă și în scopul obținerii, în acest mod, a unei forme de excitație sau satisfacție sexuală.
 
Inculpatul mai este acuzat că ar fi atins cu mâna persoana vătămată (...) de 12 ani în zona intimă și că s-ar fi dezbrăcat de față cu persoana vătămată.
 
Amintim că fostul militar a fost arestat preventiv, de Tribunalul Militar Bucureşti, pe data de 28 mai 2021.
 
După arestare, plutonierul adjutant și-a dat demisia de la ISU.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Scene interzise minorilor pe plaja Modern din Constanța! Martorii nu doresc să se prezinte la proces
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii