Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amendă pentru nepurtarea măștii de protecție Bărbatul care a amenințat cu moartea un agent de poliție, din Constanța, arestat preventiv

ro

14 Apr, 2021 10:44 1742 Marime text
 
Judecătoria Constanța a decis arestarea preventivă a unui cetățean, în vârstă de 51 ani, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de ultraj.
 
Recent, Judecătoria Constanța a decis arestarea preventivă a bărbatului.

Oficial 
  • Solutia pe scurt: ÎNCHEIERE. În baza art. 226 C.p.p. admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. În baza art. 223 alin. 2 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatului D.R. (...) pe o perioadă de 30 de zile. In baza art.230 C.p.p. dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Onorariul avocatului din oficiu V.N., în cuantum de 626 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Constanţa. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu. 
 
Mandatul de arestare nu este definitiv.
 
În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele:
 
La data de 29.03.2021, în jurul orei 22:00, în timp ce se afla în sediul Secției 2 Poliție Constanța, i-a adus amenințări cu moartea agentului de poliție P.L., care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, spunându-i că îi va tăia gâtul când o va prinde, pe motiv că aceasta l-a sancționat contravențional pentru nepurtarea măștii de protecție în sediul unei instituții publice, iar la data de 08.04.2021, în jurul orei 18:30, în timp ce se afla în același sediu de poliție, i-a declarat verbal și în scris lucrătorului de poliție T. C.-M., aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, că în cazul în care organele statului nu vor lua măsuri pentru arestarea fiului său, D. R., care este consumator de droguri, va ucide dealerii de droguri, poliția antidrog, procurorii sau judecătorii, chiar și cu riscul de a fi condamnat.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii