Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amendă în pandemie ÎPS Teodosie a pierdut, în instanță, procesul cu IPJ Constanța! (MINUTA)

ro

20 Sep, 2023 14:10 8557 Marime text


Lovitură în instanță pentru Înaltpreasfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului!
 
Judecătorii Tribunalului Constanța au admis apelul declarat de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța în procesul câștigat în primă instanță de înaltul ierarh, pe numele laic Teodosie Petrescu.
 
Astăzi, magistrații Secției de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului au admis apelul polițiștilor și au schimbat în tot prima sentință, pronunțată de Judecătoria Constanța, prin care ÎPS Teodosie câștiga procesul intentat polițiștilor din oraș.
 
Iată minuta hotărârii de azi a instanței, în dosarul 4885/212/2022, în care Teodosie Petrescu este intimat petent, iar MAI – Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța este apelant intimat:
 

Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa apelată în sensul că dispune respingerea, ca neîntemeiată, a plângerii. Definitivă. Pronunţată astăzi, 20.09.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

 
Decizia a fost luată de completul APCA7 al secției, format, potrivit informațiilor noastre, din magistrații Teodora Luminița Popescu și Iulia Laura Opariuc-Dan (președintele secției).
 
Hotărârea de azi a instanței nu mai poate fi atacată.
 
În acest dosar, ÎPS Teodosie contestase o amendă primită de la polițiștii din Constanța în legătură cu măsura carantinării în timpul pandemiei Covid-19.
 
În primă instanță, ÎPS Teodosie câștigase procesul, dar polițiștii au declarat apel, iar judecătorii de la Tribunal le-au dat dreptate polițiștilor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Arhiepiscopia Tomisului, victorie împotriva Consiliului Local Constanța pentru terenul de lângă Casa de Cultură (MOTIVARE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ioan 22 Sep, 2023 05:18 deci ilegalitatea legii devine norma pt noua dictatura mondiala