Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alba Dosar penal în cazul copiilor răniți, în urma accidentului cu ATV-ul de la Râpa Roşie

ro

01 May, 2022 21:36 1116 Marime text
foto: ISU Alba

Cei doi copii, de 12 ani, respectiv 14 ani, care au căzut duminică, 1 mai, în zona rezervaţiei Râpa Roşie cu un ATV de la zeci de metri înălţime, suferind multiple traumatisme, sunt fraţi şi sunt din Alba Iulia.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 

„La data de 01.05.2022, în jurul orei 14,30, doi fraţi, din municipiul Alba Iulia, un băiat de 14 ani şi o fată de 12 ani, în timp ce circulau cu un ATV, în scop de agrement, în afara drumului public, în zona denumită 'Râpa Roşie', situată în apropierea municipiului Sebeş, au căzut în râpă. La locul accidentului au intervenit numeroase forţe de salvare, inclusiv un elicopter SMURD, cu ajutorul căruia cei doi minori au fost scoşi din râpă, ulterior fiind transportaţi la spital", a transmis IPJ Alba.



La faţa locului au acţionat alpinişti ai ISU Alba şi salvamontişti.

Un ATV în care se aflau doi copii s-a răsturnat duminică la Râpa Roşie, Din cauza zonei inaccesibile rutier sau la pas, singura posibilitate de a se ajunge la victime a fost prin trolierea cu un elicopter SMURD a doi salvatori. Aceştia au reuşit mai întâi stabilirea unui contact vizual cu victimele, înainte de a le evacua pe rând. Cei doi au suferit multiple traumatisme, fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgențe Alba Iulia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii