Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Fondului Imobiliar SRL, în proces cu trei firme. Dosarul, pe rolul Judecătoriei Constanța

ro

30 Mar, 2024 11:26 431 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Pe rolul Judecătoriei Constanța, a fost înregistrat dosarul 8398/212/2024, care are ca obiect revendicare imobiliară.
     
Pe rolul Judecătoriei Constanța, a fost înregistrat dosarul 8398/212/2024, care are ca obiect revendicare imobiliară.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 26.03.2024, pe secția civilă. Obiectul dosarului constă în obiect revendicare imobiliară, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt Administrația Fondului Imobiliar SRL, în calitate de reclamat și Pogas SRL, Magnoly Sem SRL și Sterpsib SRL, în calitate de pârâți.
 
Nu a fost stabilit termen în dosar.
 
Despre Administrația Fondului Imobiliar SRL
 
Societatea Administrația Fondului Imobiliar SRL a fost înființată în anul 1993 și are sediul în municipiul Constanța, bulevardul Tomis, nr. 101, ce se ocupă de „Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționar este Unitatea Administrativ Teritorială - Municipiul Constanța, iar administratori sunt Darea Daniel, Filip Cristina-Mădălina, Ghioca Mihai, Hira Stere și Timofte Alexandru-Marius.
 
Ghioca Mihai mai este asociat și administrator la MGM Business Plan SRL, iar Hira Stere și Timofte Alexandru-Marius mai sunt administratori la Confort Urban SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Administrația Fondului Imobiliar SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 9.458.651 lei, cu un profit de 104.447 lei, la 93 de angajați.
 
Despre Pogas SRL
 
Societatea Pogas SRL a fost înființată în anul 1993 și are sediul în Năvodari, județul Constanța, bulevardul Mamaia Nord, nr. 97 și se ocupă de „Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Moisoiu Anastasiu Maria Emilia și Dobrea Marin, cel din urmă fiind și administrator.
 
Dobre Marin mai este asociat și administrator la Notre Dame Parfum SRL și asociat la Ros Con SRL, iar Moisoiu Anastasiu Maria Emilia mai este asociat la 3D American Style Development SRL și Ros Con SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Pogas SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 907.356 lei, cu un profit de 230.202 lei, la 8 angajați.
 
Despre Magnoly Sem SRL
 
Societatea Magnoly Sem SRL a fost înființată în anul 2007 și are sediul în municipiul Constanța, bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 12 și se ocupă de „Comerț cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazin specializate”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Munteanu-Popescu Georgiana, Munteanu Popescu Adrian și Popescu Georgeta, iar administrator este Munteanu-Popescu Georgiana.
 
Cea din urmă mai este și persoană fizică autorizată.
 
Conform termene.ro. în anul 2022, societatea Magnoly Sem SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 268.675 lei, cu un profit de 4.109 lei, la 4 angajați.
 
Despre Sterpsib SRL
 
Societatea Sterpsib SRL a fost înființată în anul 2015 și are sediul în localitatea Jina, județul Sibiu și se ocupă de „Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Sterp Aurel Ion.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Sterpsib SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 415.835 lei, cu un profit de 4.834 lei, la un angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
În Constanța: Bărbat arestat pentru înșelăciune. Acesta ar fi obținut importante foloase materiale în numele unor societăți de construcții
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii