Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Act sexual cu un minor Caz șocant la Mircea Vodă! Inculpatul are 60 de ani!

ro

26 Dec, 2022 18:40 2095 Marime text



Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, din com. Mircea Vodă, jud. Constanţa, suspectat de comiterea infracţiunii de „act sexual cu un minor”,  faptă prev. şi ped. de art.  220 alin. (1) şi alin. (4) lit. e Cod penal.

Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Medgidia. 

Recent, judecătorii au decis ca inculpatul să rămână în stare de arest. 

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că, în perioada 07-26.11.2022, inculpatul a reuşit să o impresioneze pe persoana vătămată minoră prin activităţi cu caracter mistic pe care le practica şi, profitând de starea sa de vulnerabilitate datorată vârstei fragede, situaţiei materiale şi lipsei de şcolarizare, a indus-o pe aceasta în eroare cu privire la faptul că este îndrăgostit de ea şi că o va lua de soţie, determinând-o pe aceasta să întreţină cu el raporturi sexuale, aparent consimţite.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii