Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav în Mamaia! Procurorii au luat decizia finală (video)

ro

18 Sep, 2018 00:00 3229 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au finalizat cercetările specifice în dosarul în care un tânăr de 29 de ani, din localitatea Ciobanu, judeţul Constanţa, este bănuit de producerea unui grav accident rutier. Inculpatul a fost trimis în judecată de procurori pentru vătămare corporală din culpă. Până în prezent, nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 
Amintim că, aproape de finele lunii trecute, doi pietoni, o fată de 15 ani şi un băiat de 18 ani, ambii din judeţul Vaslui, au fost internaţi în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa după ce au fost loviţi de un autoturism în staţiunea Mamaia. În urma evenimentului, şoferul a fugit de la faţa locului, fiind ulterior identificat de poliţişti.
 
La puţin timp după eveniment, directorul medical al SCJU Constanţa, Bogdan Obadă, a făcut câteva declaraţii cu privire la starea victimelor: „Este o fată în vârstă de 15 ani, cu fractură de bazin, traumatism toracic. Este internată la Terapie Intensivă,  la Chirurgie Pediatrică, este colaborantă. Şi un băiat de 18 ani, cu fracturi de oase faciale şi fractură deschisă de antebraţ. A fost operat la antebraţ în cursul nopţii. Şi el este conştient, dar amândoi sunt sedaţi pentru că au suferit politraume violente. Să sperăm că vor evolua cum trebuie“, a declarat directorul medical SCJU Constanţa, Bogdan Obadă.
 
Citeste si:
Imagini șocante. Cum s-a petrecut accidentul din stațiunea Mamaia. Doi tineri, spulberați pe trecere. Șoferul, depistat (video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii