Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost soluționat al doilea proces dintre Parohia Sfânta Mare Mucenică Ecaterina și Primarul Municipiului Constanța! (MINUTA)

ro

15 Mar, 2023 10:35 1115 Marime text


Judecătoria Constanța a soluționat al doilea proces deschis de Parohia Sfânta Mare Mucenică Ecaterina în contradictoriu cu Primarul Municipiului Constanța, vizând o plângere contravențională formulată de lăcașul de cult.
 
Judecătorii Secției Civile a instanței au apreciat, după deliberări, că se impune respingerea plângerii, ca nefondate.
 
Iată minuta deciziei instanței, pronunțată în dosarul 28665/212/2022:
 
„Respinge plângerea contravenţională formulată de petenta Parohia Sfânta Mare Mucenică Ecaterina în contradictoriu cu intimatul Primarul Municipiului Constanţa, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 396 alin. (1) şi (2) C. proc. civ.“
 
Decizia Judecătoriei Constanța poate fi atacată în apel, în termen de 30 de zile de la comunicarea hotărârii motivate.
 
Un dosar similar, cu aceleași părți, a fost soluționat de magistrații aceleiași instanțe la începutul lunii februarie 2023, soluția fiind, de asemenea, de respingere a plângerii contravenționale.

Amitintim, lăcașul de cult a fost cuprins de un incendiu în dimineața de 28 august 2022, mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobogea fiind trimise la fața locului.
 
În incendiu a fost mistuit paraclisul din lemn, aflat lângă biserica în construcție și unde se țineau slujbele până la finaliarea construcției sfântului lăcaș.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii