Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A făcut recurs Un consilier superior din Primăria Constanța pierde procesul cu primarul Vergil Chițac

ro

09 Jul, 2023 11:30 1200 Marime text



Pe rolul secției de contencios administrativ şi fiscal al Tribunalului Constanța a fost înregistrat  anul trecut dosarul cu indicativul nr.57/118/2022.

Daniela Schell, consilier superior din cadrul Primăriei Constanța a deschis procesul care are ca obiect un litigiu privind funcţionarii publici (Legea Nr.188/1999) împotriva edilulului municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Magistrații de la Tribunalul Constanța au respins ca nefondată cererea de chemare în judecata formulata de reclamanta Schell Daniela în contradictoriu cu pârâtul Primarul Municipiului Constanța.

„Obligă pe reclamanta la plata sumei de 2.856 de lei catre pârât, cu titlu de cheltuieli de judecată constând în onorariu de avocat. Cu recurs în termen de 15 zile, ce se va depune la Tribunalul Constanța - Sectia de contencios administrativ și fiscal", se arată în decizia magistraților.

Pe 21 iunie a.c., Daniela Schell a declarat recursul în acest dosar care a fost înregistrat la Curtea de Apel Constanța pe 5 iulie a.c.

Judecătorii nu au fixat încă un termen pentru judecarea apelului.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii