Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

32 de percheziții în cinci județe și în Capitală Indemnizații pentru drepturile de autor, primite fără drept

ro

06 May, 2021 08:30 1641 Marime text

 
  • Percheziții într-un dosar de înșelăciune.
  • Mai multe persoane ar fi declarat în fals activitatea desfășurată și ar fi primit, fără drept, indemnizații pentru drepturile de autor în perioada stării de urgență/alertă.

La această oră, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași efectuează 32 de percheziții domiciliare, în județele Argeș, Prahova, Dâmbovița, Călărași, Ilfov și în municipiul București, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.  

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Călărași, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii înșelăciune.

Din cercetări a rezultat că, în cursul anului 2020, mai multe persoane ar fi declarat în fals activitatea desfășurată și ar fi primit, fără drept, indemnizații pentru drepturile de autor în perioada stării de urgență/alertă.


Prejudiciul cauzat este de aproximativ 200.000 de euro.

Polițiștii vor pune în aplicare 44 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru audieri. 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii