Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

20 de ani de închisoare pentru bărbatul care a furat două portofele din Policlinica cu Plată şi din Spitalul Judeţean Constanţa

ro

08 Mar, 2017 00:00 2340 Marime text
Un bărbat trimis în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa pentru aproape 20 de fapte (furt, tentativă la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic) a fost condamnat.
 
Inculpatul a fost acuzat că a sustras două portofele din Policlinica cu Plată, situată pe strada Ştefan cel Mare, şi din Spitalul Judeţean Constanţa. Ulterior, individul ar fi încercat să scoată diverse sume de pe cardurile care se aflau în portofelele sustrase.
 
Ieri, judecătorul Leonard Iustin Bourceanu, din Tribunalul Constanţa, a decis condamnarea inculpatului la 18 ani, trei luni şi zece zile de închisoare. Pedeapsa se va executa în regim de detenţie.
 
Decizia judecătorului Leonard Iustin Bourceanu nu este una definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii