Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

15 percheziții într-un caz de trafic de droguri! Tineri din județele Timiș și Caraș-Severin, reținuți (FOTO+VIDEO)

ro

26 Sep, 2023 11:20 1220 Marime text
Sursa foto:Poliția Română
  • Astăzi, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraș-Severin, pun în aplicare 15 percheziții domiciliare, în județele Caraș-Severin și Timiș, într-un caz penal privind traficul de droguri de risc, de mare risc și efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive 
Conform Poliției Române, în perioada 2022 - septembrie 2023, 15 persoane au comercializat, în mod repetat, preponderent către tineri, droguri de risc (canabis), de mare risc (ecstasy, amfetamină și cocaină), precum și substanțe psihoactive.
 
„Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că bănuiții au achiziționat substanțele în cantități mai mari, de la dealeri din județul Timiș, după care le-au porționat „în doze” și le-au vândut. La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraș-Severin vor fi conduse, în vederea audierii, 15 persoane”, menționează sursa citată, printr-un comunicat.
 
Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraș-Severin, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraș-Severin și grupării Mobile de Jandarmi Timișoara. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, încheie sursa.
 
„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, adaugă Poliția Română.

Citește și

Pornografie infantilă la Timișoara. Gestul imoral făcut de o mamă (FOTO+VIDEO)


 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii