Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Yoda.ro Adevarul despre noul iPhone 5s. Apple nu vrea sa afli asta despre noul telefon

ro

03 Oct, 2013 10:48 2714 Marime text
 Apple a lansat de curand noul sau iPhone 5s si a avut grija sa scoata in fata faptul ca smartphone-ul are cip A7, cu procesor pe 64 de biti. Totusi, Anand Chandrasekher, senior vicepresedinte si sef de marketing la Qualcomm, companie care produce cipuri, a declarat ca toata aceasta poveste cu A7 si arhitectura lui pe 64 de biti este o "pacaleala de marketing."

Cred ca ei fac o pacaleala de marketing. Consumatorii au zero beneficii din el - Chandrasekher

El recunoaste ca procesorul pe 64 de biti permite folosirea a mai mult de 4 GB de RAM, dar spune ca acest lucru e irelevant in cazul lui iPhone 5s. Prin urmare, cei care cumpara aceste telefoane au "zero beneficii".

Totusi, recunoaste seful de la Qualcomm, creatorii de sisteme de operare vor face, la un moment dat, softuri pentru procesoare pe 64 de biti.

Smecherie de marketing sau nu, cipul A7 de la Apple s-a descurcat bine in benchmarkuri.

Si ar mai fi ceva: si Qualcomm lucreaza acum la un procesor pe 64 de biti pentru telefoane mobile, scrie gsmarena.

Sursa: yoda.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andrei Szakacz 31 Oct, 2013 11:21 Eh, nu-i asa treaba. Cei care au iPhone stiu ca sunt beton telefoanele. Eu am un 4S de la Quickmobile si chiar daca e scos in 2011 sau cat, se misca foarte rapid si cu noul iOs. Apple aduce calitate, indiferent ce fac ei , tot timpul o sa fie si hateri sau fani samsung htc sau nokia...e chestie de gusturi si experienta proprie