Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:42 02 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Top 10 gafe pe Internet

ro

16 Dec, 2009 04:06 1869 Marime text

pc1.jpgApariţia Internetului a făcut imposibilă ascunderea gafelor de ochii publicului, iar de cele mai multe ori gafele au avut ca punct de referinţă chiar Internetul. Vă prezentăm în continuare o colecţie de greşeli care au un singur lucru în comun, online-ul.

Sir Tim Berners-Lee, omul de ştiinţă britanic creditat cu crearea World Wide Web în 1989, nu pare a fi un om cu prea multe regrete, dar a admis că la un simpozion în Washington că decizia sa de a include simbolurile „//" în construcţia adresei a fost doar capriciu. Acesta a declarat că dacă ar fi să schimbe ceva acum la Internet ar fi cele două simboluri care sunt complet inutile.

BBC-ul este fără îndoială una dintre cele mai reputate televiziuni din lume, cu o istorie bogată şi site foarte popular. În anul 2006, incidentul cu expertul în materie de Internet, Guy Goma, care a participat la o discuţie cu privire la descărcarea de muzică şi victoria Apple Computer într-un proces din Marea Britanie, a făcut înconjurul lumii. Nici unul dintre producători nu au observat nimic ciudat până când Goma a răspuns la una dintre întrebări spunând că „nu ştiu despre ce este vorba şi nici măcar nu ştiu ce fac eu aici". Se pare că Guy Goma încerca să obţină o slujbă la BBC, nu să ajungă în direct. Unul dintre producători a crezut că acesta este expertul chemat pentru emisiune şi anume Guy Kewney. O greşeală la recepţia invitaţilor a făcut ca specilistul IT să ajungă în emisiune.

Continuarea pe: http://www.realitatea.net/top-10-gafe-pe-internet_691883.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii