Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Skinbook, reteaua de socializare pentru nudisti

ro

30 May, 2010 16:14 10949 Marime text

nudista_31993100.jpgCreată de o mână de studenţi britanici, reţeaua de socializare Skinbook se aseamănă foarte mult cu Facebook, diferenţa făcând-o faptul că toţi utilizatorii sunt dezbrăcaţi.

Regulile reţelei de socializare Skinbook sunt simple: fără imagini pornografice sau fotografii în feţele sunt ascunse şi fără comentarii obscene postate sub pozele utilizatorilor. Odată respectate aceste reguli, fotografiile nud sunt binevenite.

Skinbook.ning.com este un site înfiinţat de câţiva studenţi britanici, care este promovat drept "singura reţea de socializare adevărată pentru nudişti". Skinbook se aseamănă extrem de mult cu Facebook, diferenţa făcând-o faptul că toţi utilizatorii sunt dezbrăcaţi, notează TIME.com.

"Pentru tineri, nudismul nu are conotaţii politice şi nu are rol de activism social. E pur recreaţional", spune co-fondatorul Karl Maddocks, un student britanic în vârstă de 25 de ani. "Pentru ei nudismul înseamnă doar mersul la plajă şi petrecerea timpului în compania unor oameni care gândesc la fel ca ei", explică Maddocks. Site-ul Skinbook a fost creat în 2008, după ce Maddocks a dat nas în nas cu nişte colegi de-ai săi pe o plajă pentru nudişti din Manchester. "Am vrut ulterior să ţinem legătura ulterior, însă nu am putut comunica pe Facebook şi MySpace despre nudism deoarece ne simţeam ruşinaţi. Aşa că ne-am gândit să ne creăm un forum al nostru, iar restul e istorie", povesteşte Maddocks.

Skinbook are în jur de 9.000 de membri, iar media de vârstă a acestora este de aproximativ 27 de ani.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasile 31 May, 2010 08:44 De aproape doi ani exista si varianta dedicata nudistilor romani :) ronudism.com / ronudism.ning.com Pe SKINBOOK gasesti maxim 10 romani :( Deci iubitorilor de nudism din Romania le recomand varianta autohtona :)