Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vreme rea în România Cursurile suspendate luni în toate şcolile din judeţul Galați din cauza vremii

ro

26 Nov, 2023 14:18 833 Marime text
foto: Pexels Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a hotărât suspendarea cursurilor în toate şcolile din judeţul Galaţi, luni, 27 noiembrie, din cauza condiţiilor meteo severe, judeţul aflându-se sub avertizare de Cod Roşu până duminică, la ora 16,00, informează Prefectura Galaţi.

"Având în vedere faptul că judeţul Galaţi se află sub avertizare de Cod Roşu până la ora 16,00, prefectul judeţului Galaţi, domnul Claudiu - Sorin Gavril, a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În cadrul şedinţei CJSU s-a stabilit ca în data de 27 noiembrie 2023 să fie suspendate cursurile în toate unităţile de învăţământ din judeţul Galaţi. Orele vor fi recuperate în funcţie de cum va stabili Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi", a transmis Prefectura Galaţi, scrie Agerpres.ro. 


Circulaţia rutieră va fi închisă pe toate drumurile naţionale din judeţul Galaţi, între orele 10,30-16,00, pe toată perioada Codului Roşu de vreme severă.


Citește și: 

Bilanțul CODULUI ROȘU de la ConstanțaSalvatorii au intervenit în sprijinul a 162 de persoane! 51 de mașini, blocate în zăpadă (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii