Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vergil Chițac „Pentru prima dată, vor fi răsplătiți și elevii care au primit nota maximă la Evaluarea Națională, nu doar la Bacalaureat“

ro

26 Aug, 2021 16:35 2050 Marime text
  • Performanța e răsplătită la Constanța! Elevii și profesorii de 10, premiați cu câte 1000 de lei de municipalitate!
Educaţia tinerei generaţii și necesitatea creşterii calităţii şi eficienţei în educaţie reprezintă o prioritate pentru admistraţia publică locală, iar stimularea tinerilor cu performanţe deosebite reprezintă o investiție cu care Primăria Constanța se mândrește.
 
Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța:

„Investim în unitățile de învățământ, modernizăm și dotăm grădinițele, școlile și liceele constănțene. Peste 40 de unități de învățământ au beneficiat de alocări financiare în acest sens anul acesta. 11 instituții  vor fi reabilitate în urma implementării unor proiecte cu finanțare europeană.

Acordăm burse de studiu, de merit și performanță, iar acum voi propune consilierilor locali să aprobe premierea tuturor elevilor care au obținut nota 10  la examenele naționale, precum și a profesorilor îndrumători. Pentru prima dată, vor fi răsplătiți și elevii care au primit nota maximă la Evaluarea Națională, nu doar la Bacalaureat”.

Proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi a Consiliului Local din această lună propune premierea cu câte 1000 de lei a 4 elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și a 8 profesori care s-au ocupat de pregătirea acestora, precum și a doi elevi care au finalizat examenul de Bacalaureat cu media 10 și a celor 5 profesori care i-au îndrumat.
 
Elevii și profesorii provin de la Liceul Teoretic „Ovidius” și de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”.
 
În felul acesta, municipalitatea constănțeană și Consiliul local doresc să recompenseze munca asiduă pe care au depus-o elevii și dascălii, să încurajeze performanța și să le mulţumească pentru exemplul pe care îl dau comunităţii., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial. 

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii