Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța, la conferința internațională EAIE 2023 la Rotterdam

ro

04 Oct, 2023 12:36 823 Marime text
Foto: Universitatea Ovidius ConstanțaUniversitatea Ovidius din Constanţa (UOC) a participat, recent, la cea de-a XXXIII-a ediţie a conferinței anuale organizate de European Association for International Education (EAIE), care a avut loc la Rotterdam, în Ţările de Jos.

„În cadrul conferinţei, care a reunit peste 6.700 de participanți din mai mult de 100 de țări, echipa UOC a participat la o serie de întâlniri business-to-business cu reprezentanţi ai diferitelor tipuri de organizaţii, de la instituţii de învăţământ superior, la ONG-uri, agenţii de recrutare studenţi s.a., cu sediul în Europa sau în alte ţări din întreaga lume. Pe de-o parte, s-a urmărit întărirea cooperărilor deja existente, prin dezvoltarea parteneriatelor şi pe alte ramuri de educaţie şi cercetare, dar şi deschiderea unor colaborări cu noi instituţii. Nu în ultimul rând, în cele patru zile ale conferinţei, am participat la o serie de sesiuni plenare ce au avut ca tematică internaţionalizarea învăţământului superior”, precizează prof. univ. dr. Cristina Duhnea, coordonator instituţional Erasmus Plus.

Potrivit Biroului de Presă al Universității Ovidius Constanța, participarea în cadrul conferinţei anuale EAIE a făcut parte din activităţile proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0538 - Extinderea strategiei de internaționalizare și creșterea vizibilității Universității Ovidius din Constanța prin acțiuni de promovare în plan internațional ca universitate multiculturală comprehensivă (ESPERO II), ce are o valoare totală de 306.000 lei și este unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională. 

Citește și: 

Conferință internațională despre procesul civil la Universitatea Ovidius din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii