Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un singur candidat în cursa pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general adjunct al ISJ Constanţa

ro

24 May, 2017 00:00 3490 Marime text
Ministerul Educaţiei Naţionale organizează un nou concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de inspector şcolar general adjunct din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa. Probele de concurs se vor desfăşura între 7 şi 13 iunie, la sediul Ministerului Educaţiei Naţionale.
 
La Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a fost depus un singur dosar de participare la acest concurs, de către Anca Iuliana Dragomir, inspector şcolar pentru proiecte educaţionale.
 
Concursul se organizează în baza Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar general, inspector şcolar general adjunct din inspectoratele şcolare şi de director al Casei Corpului Didactic, aprobată prin OMECTS nr. 5557/7 octombrie 2011, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Reamintim că la concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general adjunct al ISJ Constanţa, care a avut loc în luna aprilie, au participat trei candidaţi, şi anume: Daniela Diaconu, profesor la Liceul Teoretic „Callatis“, Anca Dragomir, profesor la Şcoala Gimnazială nr. 29, şi Adriana Gheorghe, care ocupa, prin detaşare, funcţia de inspector şcolar general adjunct al ISJ Constanţa. Cele tei candidate nu au promovat însă examenul.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii