Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei elevi români premiați la Olimpiada Internațională de Geografie

ro

08 Aug, 2017 18:28 3199 Marime text
Lotul olimpic de geografie, prezent la a XIV-a ediție a olimpiadei internaționale de profil, a obținut o nouă serie de rezultate remarcabile: două medalii de aur și o medalie de argint. Performanța a plasat România pe poziția secundă a clasamentului pe națiuni.
 
Cei doi elevi medaliați cu aur sunt Maria-Sabina Calisevici (clasa a XII-a/Colegiul Militar Liceal 'Ștefan cel Mare' din Câmpulung Moldovenesc) și Victor Vescu (clasa a XI-a/Complexul Educațional 'Lauder Reut' din București), care a înregistrat și cel mai mare punctaj din concurs. Maria-Sabina Calisevici a reeditat succesul de anul trecut, intrând în galeria concurenților dublu medaliați cu aur la această competiție.
 
Medalia de argint i-a revenit lui Omar Hamod (clasa a XI-a/Colegiul Național 'Mihai Viteazul' din București).
 
Din lot a făcut parte și Iulia Armencea (clasa a XII-a/Colegiul Național ,,Costache Negri' din Galați). Echipa României a fost însoțită de profesorii coordonatori Mihaela Cornelia Fiscutean și Dorin Fiscutean de la Colegiul Național din Iași.
 
Olimpiada Internațională de Geografie s-a desfășurat la Belgrad, în perioada 2-8 august, și a reunit peste 160 de elevi din 45 de țări.

Sursa foto: edu.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii