Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:59 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sesiune studențească internațională de comunicări științifice la Facultatea de Drept și Științe Administrative a UOC

ro

20 Apr, 2021 13:21 558 Marime text
  • Sesiunea studențească internațională de comunicări științifice face parte din seria de manifestări anuale puse la dispoziția studenților Facultății de Drept și Științe Administrative a UOC.
Facultatea de Drept și Științe Administrative (FDSA) a Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează, online, în perioada 21-22 aprilie, împreună cu Facultatea de Drept a Universității de Stat din Republica Moldova și cu Facultatea de Drept a Universității Naționale Yuriy Fedrovych din Cernăuți-Ucraina, Sesiunea studențească internațională de comunicări științifice „Dematerializarea dreptului și administrației publice”, informează prof. univ. dr. habil. Mihaela Rus, prodecan probleme de cercetare.

Potrivit sursei citate, activitatea științifică reprezintă o bună ocazie pentru studenții celor trei facultăți să cerceteze, să identifice și să prezinte care sunt mijloacele informatice ce se pot încadra în sfera activităților juridice sau administrative.

„Studenții vor putea propune o serie de îmbunătățiri a legislației în domeniile noastre de cercetare, în contextul creării unei protecții juridice și administrative adecvate, de care trebuie să beneficieze orice cetățean într-un stat de drept”, a subliniat prof. univ. dr. Mihaela Rus, prodecanul FDSA.

Sesiunea studențească internațională de comunicări științifice face parte din seria de manifestări anuale puse la dispoziția studenților Facultății de Drept și Științe Administrative a UOC.

Potrivit organizatorilor, Sesiunea se va desfășura conform următorului program:

8.45-9.00 Deschiderea conferinței

Prof.univ.dr.habil.Adrian Stoica Constantin,decan, Universitatea "Ovidius" din Constanta, Facultatea de Drept și Științe Administrative

Prof.univ.dr. habil. Sergiu Brânză, decan, Facultatea de Drept, Universitatea de Stat din Moldova,

Ti-a placut articolul?

Comentarii