Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:33 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ședință cu directorii unităților de învățământ preuniversitar din Constanța. Ce subiecte se vor discuta

ro

24 Apr, 2018 13:15 1022 Marime text
Palatul Copiilor Constanța găzduiește astăzi ședința cu directorii unităților de învățământ preuniversitar, cu următoarea ordine de zi:

- Prezentarea Raportului privind starea învățământului constănțean în semestrul I al anului școlar 2017-2018;
- Prezentarea Planului managerial al Inspectoratului Școlar Județean Constanța pe semestrul al II-lea al anului școlar 2017-2018;
- Comunicări diverse. 

UPDATE. ora 13.40

Inspectorul șef al ISU Dobrogea, col. Daniel Popa a anunțat că la ora actuală 134 de unități de învățământ din județul Constanța nu au autorizații de securitate la incendiu. 

”Scopul nostru este ca elevii să își desfășoare activitatea în spații autorizate. Vom amenda primăriile dacă școlile nu au autorizație de funcționare la incendiu. Amenzile sunt destul de mari" spune colonelul Daniel Popa. 


De menționat este că cele 134 de clădiri fără autorizație de la ISU sunt deținute de 84 de unități de învățământ. 

”În viitorul apropiat, ISU și ISJ vor consilia directorii pentru elaborarea actelor necesare obținerii autorizăriilor de securitate  la incendiu" a promis șeful ISU. 


UPDATE. ora 13.15

Ședința cu directoorii din învățământul preuniversitar a început cu intonarea imnului național.

Gabriela Bucovală, inspector școlar general al ISJ Constanța, a menționat că speră ca anul școlar 2017-2018 se va încheia cu succes.  

”Avem foarte mulți elevi performanți în județul Constanța. Avem rezultate excepționale ale elevilor noștri la olimpiadele naționale" a precizt Gabriela Bucovală. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii