Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcolile din Constanţa pot da în chirie spaţiile pe care le administrează. Consilierii locali decid procedura de închiriere (document)

ro

28 Jan, 2017 00:00 2009 Marime text
Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal Constanţa din 31 ianuarie se află şi proiectul de hotărâre privind aprobarea procedurii de închiriere a bunurilor imobile din domeniul public al municipiului Constanţa aflate în administrarea unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat. Iniţiatorul proiectului de hotărâre este primarul Decebal Făgădău.
 
Aleşii locali urmează să aprobe procedura de închiriere a bunurilor din domeniul public al municipiului Constanţa aflate în administrarea unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat, precum şi contractul-cadru de închiriere a bunurilor imobile din domeniul public al municipiului Constanţa aflate în administrarea unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat. Din sumele încasate cu titlu de chirie, unităţile de învăţământ preuniversitar de stat reţin o cotă-parte de 50%, iar cealaltă cotă-parte se virează lunar la bugetul local, până la data de 20 a lunii în curs pentru luna anterioară, fiind destinată asigurării finanţării complementare a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat.
 
Cuantumul chiriei minime de la care va porni licitaţia se va stabili prin raport de evaluare întocmit de un evaluator autorizat ANEVAR, efectuat la comanda Direcţiei Administrarea Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei Constanţa. Eventualele litigii născute din închirierea, executarea, interpretarea sau modificarea contractului vor fi soluţionate pe cale amiabilă, prin mediere, în caz contrar, de către instanţele judecătoreşti competente.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta proiectul de hotărâre privind aprobarea procedurii de închiriere a bunurilor imobile din domeniul public al municipiului Constanţa aflate în administrarea unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii