Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Zeci de medalii şi premii, obţinute de elevii din Constanţa participanţi la concursurile naţionale

ro

19 Apr, 2018 00:00 7094 Marime text
sa cunoastem si sa recunoastem valorile zeci de medalii si premii obtinute de elevii din constanta participanti
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • profesor 21 Apr, 2018 13:46 Felicitari, copii isteti si frumosi? Ar fi fost frumos sa fie o poza de grup cu voi, copii isteti si frumosi. Mult succes in continuare, sa aveti numai impliniri si poate ramaneti si prin Romania.
  • CITITOR 19 Apr, 2018 11:46 Edis Memiș este deja calificat la Balcaniada de matematică pentru seniori de la Belgrad din luna mai iar Alexandru Gârban este deja calificat la Olimpiada Internatională Pluridișciplinară Tuymada (matematică) din luna iulie. Ambii sunt elevi ai Liceului Teoretic Internațional de Informatică Constanța ( ICHC ). SUCCES !
  • CITITOR 19 Apr, 2018 11:11 Lot restrans inseamna lotul care participa la Olimpiada / Balcaniada. Edis Memiș este deja calificat la Balcaniada de matematică pentru seniori de la Belgrad din luna mai. El continua lupta pentru a se califica in lotul national al Romaniei pentru Olimpiada Internationala de Matematica ,ce se va desfasura in iulie 2018 la Cluj. Alexandru Gârban este deja calificat la Olimpiada Internatională Pluridișciplinară Tuymada (matematică) din luna iulie. Ambii sunt elevi ai Liceului Teoretic Internațional de Informatică Constanța ( ICHC ). SUCCES !