Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Cupa Federaţiei de Sport din Bulgaria, adjudecată de Şcoala de dans „Joy2dance“ (galerie foto)

ro

11 Jul, 2016 00:00 2203 Marime text
 

Dansatoarele Şcolii de dans „Joy2dance“ s-au întors acasă cu zeci de premii de la competiţia „International Art-Sea Olimpics BFSDD Harmony and Power 2016“, organizată de Şcoala Erra -3000 - Kremena Atanasova, Yanitsa Atanasova, prezentatoare fiind Vasilena Shopova. Concursul a avut loc în localitatea Sozopol din Bulgaria, între 29 iunie şi 4 iulie.
 
La competiţia organizată în Bulgaria, 22 de copii constănţeni de la Şcoala de Dans „Joy2dance“, antrenaţi de coregrafele Alexandra Porumboiu şi Elena Rusa, au făcut senzaţie cu 20 de coregrafii, toate premiate, cel mai important trofeu obţinut fiind Cupa Federaţiei de Sport  din Bulgaria - „Cup Olimp“. De asemenea, au mai fost obţinute burse de studiu la Roma de către trei cursante ale şcolii, o tabletă, un laptop şi calificarea la Concursul „World Dance Championship“, ce va avea loc în capitala Italiei pe 24 septembrie. Bursele de studiu au fost acordate de Stefano Sellati următoarelor fetiţe: Sandra Pleşcan, Sarah Hindaoui şi Francesca Coteanu.
 
Coregrafiile premiate cu premiul I sunt: „Gardetanz“, „Polka Italienne“, „Scufiţa Roşie“, „Kadril“, „Valsul Orelor“, „Dance Class“(dansuri de grup), „Tarantella siciliană“ (Madi Chilianu, Olimpia Carauleanu, Alessia Negoi), „Florărese“ (Sandra Pleşcan, Sarah Hindaoui, Francesca Coteanu), Trio „Esmeralda“ (Olimpia Carauleanu, Alessia Negoi, Dalia Petrovici), Duo „Esmeralda“ (Sarah Hindaoui şi Sandra Pleşcan). De asemenea, Olimpia Carauleanu a obţinut diploma pentru cel mai talentat copil la categoria sa de vârstă (nouă ani) şi o tabletă.
 
Din juriul competiţiei „International Art-Sea Olimpics BFSDD Harmony and Power 2016“, au făcut parte profesori recunoscuţi în lumea dansului, precum Alexandr Abritalin şi Stefano Sellati. Acesta va ajunge în următoarele zile la Constanţa, mai exact în perioada 18-20 iulie, prilej cu care va organiza mai multe workshopuri, ce se vor desfăşura în incinta Casei de Cultură din Constanţa.
 
O altă realizare a şcolii „Joy2dance“ este Marele Premiu al Palatului Naţional al Copiilor, Coregrafie 2016, în cadrul concursului care a avut loc pe 10 iunie, la Bucureşti, la Palatul Naţional al Copiilor. Performanţe demne de menţionat au fost înregistrate şi la Concursul „Dance Sea Black Star“ 2016, organizat la Sala Sporturilor din Constanţa, unde şcoala de dans a câştigat 20 de premii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii