Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:55 10 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatele proiectului de parteneriat strategic „Erasmus+“, prezentate de elevii de la Școala „Grigore Moisil” din Năvodari

ro

10 Jun, 2018 13:58 1524 Marime text
Școala Gimnazială „Grigore Moisil” din Năvodari a desfășurat pe 7 iunie, activitatea de diseminare a rezultatelor proiectului de parteneriat strategic Erasmus+ „Key for Innovative Teaching”, organizată cu prilejul Zilei Erasmus. Alături de cadrele didactice, la activitate  au fost invitați reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, ai școlilor din Năvodari și ai comunității locale.  

În cadrul întâlniriii au fost prezentate obiectivele proiectului, activitățile desfășurate în primul an de implementare și rezultatele obținute. Cadrele didactice implicate direct au prezentat etapele din primul an de implementare și au realizat o diagnoză a activităților derulate până în prezent în cadrul acestui proiect european.

Tot elevii au prezentat rezultatele sondajului aplicat colegilor lor, dar și părinților, pentru identificarea factorilor interni și externi care influențează nivelul de implicare a elevilor în propria instruire, cât și succesul lor școlar.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii