Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima ediție a Festivalului Național on-line de Pian „TOTUL VA FI BINE” Premii speciale pentru elevii Colegiului de Artă

ro

20 May, 2020 00:00 2647 Marime text
  • Această variantă online presupune schimbări față de alte concursuri

Fundația Culturală „PRO PIANO-ROMÂNIA", în parteneriat cu Institutul Internațional de Arte și Editura Muzicală Grafoart, a organizat primul festival de pian online.
Această variantă online presupune schimbări față de alte concursuri organizate, care se referă atât la modalitatea de desfășurare si de receptare, cât și la repertoriu, la minutaje și jurizare.
Neschimbate au rămas atât deschiderea națională și internațională pentru participanții concursului, precum și structurarea concursului pe secțiuni și categorii, în funcție de anul de naștere.
După cum ne-a informat prof. Monica Enache, consilier de imagine al Colegiului Național de Arte „Regina Maria”, elevii acestei instituții au obținut numeroase premii la diferite secțiuni: Irina Ana Maria Rusu, clasa a III-a - premiul special pentru realizare tehnică; Diana Maria Neamțu, clasa a VI-a - premiul special pentru virtuozitate și interpretare a unei piese românești; Marie Eveline Badea, clasa a V-a - premiul special pentru interpretarea unei piese din repertoriul clasic; Maria Chiselenco, clasa a VI-a - premiul special pentru muzicalitate; Antonia Tașu, clasa a VII-a - premiul de excelență; Alexandra Boantă, clasa a X-a - premiul special pentru muzicalitate - profesorii coordonatori sunt Adela Stoica, Inga Dășanu.
Filip - Irisa Georgiana clasa a VI-a - Marele premiu, prof Inga Dășanu



De apreciat sunt și premiile de la INTERNATIONAL REMOTE ONLINE COMPETITION YOUNG PIANISTS, „LVIV KAWAI KARANTINE 2020", Ucraina, desfășurat în luna mai, la care, din 200 de concurenti la categoria a II – a, Rusu Irina Ana Maria, clasa a III-a, a obținut Premiul I, iar Neamțu Diana Maria, clasa a VI-a, tot premiul I, profesor coordonator, Inga Dășanu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii