Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Nicolae Ciucă „Proiectele legilor educaţiei vor intra, în perioada imediat următoare, în avizare“ (VIDEO)

ro

09 Mar, 2023 12:21 1107 Marime text
Premierul Nicolae Ciucă. Foto+video: facebook/Guvernul RomânieiProiectele legilor educaţiei vor intra, în perioada imediat următoare, în avizare la nivelul tuturor ministerelor cu responsabilitate în domeniu, astfel încât, în şedinţa de Guvern din data de 23 martie, să fie aprobate şi transmise spre dezbatere şi adoptare în Parlament, a anunţat joi prim-ministrul Nicolae Ciucă, informează Agerpres.ro

"În şedinţa de guvern de astăzi avem mai multe decizii de analizat şi de asumat. Una dintre ele este legată de promovarea legilor educaţiei şi vom avea în parcursul guvernamental pentru perioada imediat următoare demararea procesului pentru avizare la nivelul tuturor ministerelor cu responsabilitate în acest domeniu. (...) Sper ca procesul să fie parcurs într-o perioadă de două săptămâni, astfel încât, nu mai târziu de şedinţa din 23 martie, să aprobăm la nivelul Guvernului pachetul de legi şi să le înaintăm Parlamentului spre dezbatere şi aprobare", a precizat Nicolae Ciucă, la începutul şedinţei de Guvern.
Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a prezentat în şedinţă principalele obiective ale reformelor vizate prin noile legi ale educaţiei.

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii