Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră în învățământul românesc. Se lansează clasele digitale NaradiX

ro

01 Apr, 2020 00:00 3784 Marime text
Astăzi se va lansa NaradiX - modul de clase digitale, prin care adolescenți din întreaga țară își dau întâlnire online, timp de o oră, pentru a învăța despre lucrurile care îi pasionează.
Evenimentul este subsumat inițiativei „Reacție pentru educație”, derulată ca urmare a parteneriatului între Ministerul Educației și Cercetării și Narada. De la social media, la personal branding, dezvoltare personală, tehnologie, inteligență artificială sau educație financiară, elevii vor avea ocazia de a interacționa cu profesioniști de top.
La clasele digitale NaradiX vor participa vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuți.
 
Programul întâlnirilor NaradiX din această săptămână:
Astăzi, Bianca Adam:  inițiatoarele programului, Andra Munteanu și Armina Dobrică, vor răspunde întrebărilor pregătite de Bianca și vor anunța programul pentru următoarele săptămâni.
 
Joi, 2 aprilie: Dr. Mihail Pautov: medicul va explica pe îndelete de ce e important să rămânem acasă pe perioada carantinei, cum să ne protejăm de virus și cum pot evolua lucrurile în continuare.
 
Vineri, 3 aprilie: Urania Cremene va vorbi despre cum pot fi gestionate sănătos emoțiile în timpul izolării, ce putem face pentru a ne simți cât mai bine chiar dacă nu ieșim din casă și cum putem folosi timpul liber în mod constructiv. 
 
Sursa foto: Facebook Romania Pozitiva
 
Citește și:

Important! Ministerul Educației a publicat noi teste pentru examenele naționale 2020

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii