Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omagiu activității profesorilor-creatori de elite Colegiul „Mircea”, gazda primei ediții a Conferinței Internaționale „Excelență prin educație”

ro

11 Mar, 2021 00:00 2972 Marime text
  • Anul acesta, în luna mai, se împlinesc 125 de ani de la înființarea celui mai talonat colegiu constănțean
  • „Tematica evenimentului este dedicată DASCĂLULUI de ieri, de azi, dar și celui de mâine” (programat pe 22 mai 2021)
 
Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, în parteneriat cu Alianța Colegiilor Centenare din România și cu Fundația ”Alumni” a CNMB, organizează, pe 22 mai 2021, prima ediție a Conferinței internaționale „Excelență prin educație”, ce își propune să omagieze activitatea profesorilor-creatori de elite. Evenimentul este prilejuit de marcarea a 125 de ani de activitate ai Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”. „Nu întâmplător, sub auspiciile A.C.C., acest eveniment confirmă că, indiferent de vremuri, profesorii de pretutindeni rămân aceiași purtători de tradiții, de valori umane și științifice deopotrivă, insuflând permanent dragostea de cunoaștere, deschizători de drumuri și deschiși la inovație. Tematica evenimentului este dedicată DASCĂLULUI de ieri, de azi, dar și celui de mâine, pe ai cărui umeri va sta responsabilitatea continuării acestei tradiții a excelenței în formarea viitoarei elite”, se arată în anunțul-invitație.
 
Comitetul de organizare îl are ca președinte pe prof. dr. Vasile Nicoară, iar ca vicepreședinte pe prof. Loredana Tănase, director adjunct interimar. Se alătură ca membri: prof. Andaluzia Arif, prof. Gabriela Constantinescu, prof. dr. Luminița Radu, prof. Cătălin Zîrnă.
 
Calendarul de desfășurare:
Înscrierea online a participanților se desfășoară până la data de 15 martie.
15 martie - 31 martie 2021 - Trimiterea abstractului (vezi sectiunea Înscrieri) și dovada plății (conferinta@cnmbct.ro)
31 martie - 15 aprilie 2021 – Trimiterea lucrării (conferinta@cnmbct.ro)
22 mai 2021 – Desfășurarea online a Conferinței
 
Citește și:

Prof. dr. Vasile Nicoară, premiat de Ministerul Educației francez: „Dedic această distincție sărbătoririi celor 125 de ani de la înființarea Colegiului «Mircea»” (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii