Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OFICIAL Ce prevede ordinul prin care școlile se deschid doar dacă 60% din personal este vaccinat (document)

ro

05 Nov, 2021 14:56 1981 Marime text
  • Începând cu data de 8 noiembrie 2021 reluarea cursurilor cu prezenţa fizică se realizează pentru toate unităţile de învăţământ preuniversitar în cadrul cărora un procent de minimum 60% din personal este vaccinat. 
  • Consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar emit decizia privind modalitatea de reluare a cursurilor cu informarea inspectoratelor școlare județene/ISMB. 

Ordinul comun al ministerul Educației - ministerul Sănătății care stabilește că reluarea cursurilor cu prezența fizică se realizează pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar în cadrul cărora un procent de minimum 60 % din personal este vaccinat anti-Covid afost făcut public astăzi.

Măsura aceasta se adaugă celorlalte prevederi din ordinul comun emis pe 1 octombrie. 

Conform ordinului începând cu data de 8 noiembrie 2021 reluarea cursurilor cu prezenţa fizică se realizează pentru toate unităţile de învăţământ preuniversitar în cadrul cărora un procent de minimum 60% din personal este vaccinat. 

"Începând cu data de 8 noiembrie 2021, reluarea cursurilor se face în regim online pentru toate unităţile de învăţământ preuniversitar în cadrul cărora un procent mai mic de 60% din personal este vaccinat", se arată în ordinul citat.


De asemenea, consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar emit decizia privind modalitatea de reluare a cursurilor cu informarea inspectoratelor școlare județene/ISMB. 

Totodată, trecerea de la scenariul online la scenariul cu prezență fizică se face prin decizia consiliilor de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar, cu informarea inspectoratelor școlare județene/ISMB, în situația atingerii procentului de  60% . 

Ordinul comun emis de Ministerul Educației și MInisterul Sănătății poate fi consultat în secțiunea Document a materialului. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii