Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircist șef de promoție, calificat la Olimpiada Internațională de Fizică, de la Lisabona

ro

16 Jun, 2018 18:33 7670 Marime text

Prin luna mai, prof. Mădălina Ivănescu, inspector școlar de specialitate fizică, afirma că Olimpiada Asiatică de Fizică este ultima competiție la care a participat Răzvan Mihai Ursu ca licean!

În urmă cu câteva momente ne-a transmis că s-a înșelat. Răzvan Ursu, absolvent al clasei a XII-a ca șef de promoție la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, s-a calificat în lotul restrâns al României care va participa la Olimpiada Internațională de Fizică ce se va desfășura în capitala Portugaliei - Lisabona - în iulie 2018! Evident, profesor îndrumător Ion Băraru,

„Așa, doar ca observație, este la distanță de 0,05 puncte față de primul calificat din lot! Felicitări copilului şi profesorului!”, a mai transmis prof. Ivănescu prin intermediul cotidianului ZIUA de Constanța.

Adăugând: Robert Pășcălău, felicitări şi pentru tine, chiar dacă anul acesta nu ai prins lotul restrâns! Calificarea în lotul mare este o reușită pe care o ating doar câțiva! Suntem mândri de tot ce ai realizat până acum şi te vom susține necondiționat!”.

Robert este elev în clasa a X-a tot la Colegiul „Mircea” și a lucrat sub îndrumarea prof. Adina Dogărescu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii