Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Educaţiei lansează în consultare publică Ghidul solicitantului pentru apelul „Dezvoltarea platformei de evaluare şi realizarea de conţinut digital"

ro

19 Sep, 2023 15:56 792 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: MDLPA
  • Ministerul Educaţiei lansează marţi, 19 septembrie 2023, în consultare publică, Ghidul solicitantului pentru apelul „Dezvoltarea platformei de evaluare şi realizarea de conţinut digital".

Ministerul Educaţiei lansează marţi, 19 septembrie 2023, în consultare publică, Ghidul solicitantului pentru apelul „Dezvoltarea platformei de evaluare şi realizarea de conţinut digital", conform Agerpres.

Prin intermediul ghidului sunt stabilite condiţiile pentru dezvoltarea platformei de evaluare în mediul online a competenţelor elevilor.

Platforma dezvoltată în cadrul apelului va fi disponibilă tuturor elevilor şi cadrelor didactice din sistemul de învăţământ preuniversitar şi va putea fi utilizată pentru toate tipurile de evaluări interne - iniţiale, de progres, sumative şi externe - de tipul evaluărilor naţionale sau prin eşantion, susţin reprezentanţii Ministerului Educaţiei.

Acesta este un apel necompetitiv dedicat Ministerului Educaţiei, prin Unitatea de Implementare a Proiectelor Finanţate din Fonduri Europene (UIPFFE), în parteneriat cu Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie (CNPEE). 


Citește și:
Învătământ Constanța: Iată unde vor învăța elevii de la Școala nr. 39 (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii