Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Licee şi şcoli în străinătate Virtual Day“ Părinţii pot discuta online cu reprezentanţii unor şcoli din străinătate despre programe de studii (VIDEO)

ro

07 Dec, 2021 15:21 1446 Marime text
Reprezentanţii a peste 18 instituţii liceale şi gimnaziale internaţionale din Marea Britanie, Germania, Elveţia, Spania, Italia, Portugalia, Belgia şi Austria vor discuta, sâmbătă, 11 decembrie, între orele 11. 00 - 14.00, cu familiile din România în cadrul evenimentului "Licee şi şcoli în străinătate Virtual Day".



Cele mai multe familii din România care îşi trimit copiii la studii liceale în străinătate aleg Marea Britanie ca destinaţie, în special datorită rigorii academice, dar şi facilităţilor oferite de şcoli, instituţii la fel de căutate fiind cele din Elveţia, Germania, Austria, Spania şi Italia, ori destinaţii noi din Europa şi America de Nord. 



Taxele de studiu pentru un liceu sau o şcoală internaţională de tip boarding (internat), unde sunt incluse masa, cazarea, taxele de studiu şi activităţile extracurriculare variază de la 15.000 până la 50.000 lire sterline pentru o instituţie de top din Marea Britanie.



IntegralEdu este consultant educaţional pentru studii în străinătate şi pentru programele Work and Travel în SUA.

 

 "Dacă ne raportăm la statisticile IntegralEdu, observăm că se menţine tendinţa de creştere a cererilor pentru licee şi gimnazii în străinătate, astfel că în ultimii 2 ani s-a înregistrat o majorare cu aproape 20% a aplicaţiilor", declară Raluca Niculae, Manager Departament Studii Liceale IntegralEdu. 



Iată postarea de pe pagina oficială de Facebook a IntegralEdu



Licee si scoli de elita din străinatate te așteapta pe 11 decembrie, la evenimentul virtual de informare, Licee și școli în străinatate Virtual Day – 11 decembrie, între 11 si 14h.

Participa gratuita, stim ca educatia de calitate este prioritatea principala pentru fiecare parinte, realizarea de succes academica si de cariera trece prin educatie secundara de calitate, iar calea catre universitatile de top din lume trece prin scoli in strainatate, licee internationale, licee de elita.



Cat de util iti va fi evenimentul virtual?



Intr-un singur loc vei gasi cele mai cuprinzatoare informatii despre: taxe de scolarizare, bursele liceelor de elita, programe academice si rezultate ale examenelor scolilor internationale, cursuri de limbi straine, activitati extracurriculare.




Vei gasi informatii actualizate despre taxele de internat, planurile de plata si asistenta financiara disponibila la scoala vizata
Vei intalni personal unele dintre cele mai bune scoli-internat din Europa, vei avea ocazia sa ai discutii individuale cu reprezentantii, sa afli care ar fi cel mai bun program academic, tara si scoala pentru copilul tau, informează IntegralEdu



Consultantii nostri cu experienta iti vor oferi sfaturi de inalta calitate pentru inscrierea la scoala si sprijin in fiecare etapa a procesului de admitere.




Programe academice ale liceelor de elita din strainatate:

IB Diploma
GSCE
A-Levels
AP Diploma
Swiss matura
German Abitur


Sursa video: Facebook/ IntegralEdu

Sursa foto: Unsplash.com 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii