Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis „Vacanţa elevilor nu va fi prelungită". Care este noua condiţie pentru ca şcolile să poată funcţiona cu prezenţă fizică

ro

04 Nov, 2021 18:15 2337 Marime text
  • Conferință de presă susținută de Klaus Iohannis
Klaus Iohannis a declarat joi, 4 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Palatul Cotroceni, că întoarcerea elevilor în bănci, în format fizic, va fi condiționată de gradul de vaccinare al personalului angajat în unității de învățământ.

Potrivit acestuia, ordinul va fi emis vineri, 5 noiembrie.

„La sfârșitul acestei săptămâni se încheie vacanța școlară care a fost declarată pentru a evita răspândirea pandemiei. (...) vacanța nu va fi prelungită.

Începând de luni, acolo unde condițiile sanitare și epidemiologice o permit, elevii se vor putea întoarce fizic la scoală.

Însă va fi introdusă o nouă condiție pentru ca școlile să poată funcționa fizic – gradul de vaccinare al personalului școlii. Experții vor discuta și mâine se va emite ordinul comun al Ministerului Educației și Ministerul Sănătății care detaliază foarte clar aceste chestiuni”, a declarat președintele României.

În secțiunea „Documente” a materialului puteți consulta lista integrală cu procentele de vaccinare din fiecare unitate de învățământ din județul Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii