Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis, la deschiderea anului școlar Contează mai puțin nota și mai mult dezvoltarea copilului (VIDEO)

ro

05 Sep, 2022 10:50 1191 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: Administrația Prezidențială
Președintele Klaus Iohannis s-a aflat, luni, 05 sepetembrie, cu ocazia deschiderii noului an școlar, la Colegiul Național „Grigore Moisil” din București. Președintele a susținut un discurs adresat elevilor, profesorilor și părinților. 

Acesta a declarat că recent a existat o dezbatere intensă şi firească cu privire la viitorul educaţiei, arătând că se aşteaptă ca aceasta să continue în Parlament, până se va ajunge la o formă legislativă care să-i ajute pe profesori să-şi îndeplinească aspiraţiile.


Declarațiile integrale ale președintelui Iohannis, aici 
 


"Aşa cum ştiţi, educaţia este un domeniu pe care îl consider esenţial pentru fiecare dintre noi şi pentru ţară în ansamblu. De aceea am lansat viziunea strategică 'România Educată', pe baza căreia Guvernul şi-a asumat realizarea unui nou cadru legislativ şi investiţii majore în creşe, grădiniţe, şcoli, licee şi universităţi. În ultimele luni, în spaţiul public a existat o firească şi intensă dezbatere publică despre viitorul educaţiei, dezbatere care mă aştept să continue în Parlament, până când vom ajunge la o formă legislativă care să vă ajute pe fiecare dintre dumneavoastră să vă îndepliniţi aspiraţiile", a spus şeful statului la deschiderea anului şcolar 


Viitoarele legi ale educaţiei ar trebui să pună în aplicare în şcolile româneşti schimbările pe care evoluţiile societăţii şi ale ştiinţei ni le-au arătat ca fiind necesare., a mai precizat Iohannis. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii