Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de instabilitate atmosferică și intensificări ale vântului

ro

19 Jun, 2023 08:50 999 Marime text
Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o avertizare cod galben ce vizează intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55...60 km/h. 

Potrivit ANM, până la ora 10:00 în Județul Tulcea : Delta Dunarii, respectiv zona localităților: Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beștepe, Crișan, C.A. Rosetti, Maliuc, Pardina și Zona de litoral a județului Tulcea , respectiv zona localităților: Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55...60 km/h.

Tot până la ora 10.00 este în vigoare o avertizare cod galben ce vizează și județul Constanța. Conform ANM, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică în Moldova, Muntenia, jumătatea de est a Transilvaniei și sudul Dobrogei, precum și în Carpații Orientali și Meridionali.

Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe arii restrânse vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat de peste 30...40 l/mp.
     
Notă: Vremea se va menține instabilă și în zilele următoare.

Citește și: 

Cod galben de vreme rea la Constanța! Iată unde puteţi semnala problemele cauzate de vremea rea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii