Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:20 12 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității „Ovidius” din Constanța Workshopuri dedicate studenților și specialiștilor în domeniu

ro

20 Apr, 2021 13:46 604 Marime text
  • Cele două workshopuri: „Noțiuni de semiologie a aparatului locomotor pentru viitorii antrenori de copii și juniori”, respectiv „Studenții de azi – Profesorii de mâine” vor putea fi accesate prin intermediul platformei Webex la linkurile https://ovidius.webex.com/meet/nicoleta.calota, vineri, 23 aprilie 2021, de la ora 09:00, respectiv, https://ovidius.webex.com/meet/popa.cristian, de la ora 14:00.
Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) a Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează, online, vineri, 23 aprilie 2021, două workshopuri dedicate studenților și specialiștilor în domeniu, informează conf.univ.dr Cristian Popa, directorul Departamentului Educație Fizică, Sport și Kinetoterapie.

Conform sursei citate, cele două workshopuri: „Noțiuni de semiologie a aparatului locomotor pentru viitorii antrenori de copii și juniori”, respectiv „Studenții de azi – Profesorii de mâine” vor putea fi accesate prin intermediul platformei Webex la linkurile https://ovidius.webex.com/meet/nicoleta.calota, vineri, 23 aprilie 2021, de la ora 09:00, respectiv, https://ovidius.webex.com/meet/popa.cristian, de la ora 14:00.
 

În cadrul primului eveniment, urmărim familiarizarea studenților faculțății de profil cu aspecte legate de afecțiuni ale aparatului locomotor și includerea în antrenamentul general și cel specific, din viitoarea lor activitate de antrenori, a unor elemente de profilaxie primară și secundară. În ceea ce privește workshopul „Studenții de azi - Profesorii de mâine”, obiectivul principal este de a disemina informații apărute în domeniul Științei Sportului și Educației Fizice pe plan național și internațional.

Totodată, încercăm implementarea unor capabilități specifice care să răspundă nevoilor mediului socio-economic actual ce prevede schimbări sistemice  , a precizat conf.univ.dr Cristian Popa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii