Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:08 04 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Titulescu” din Medgidia au sărbătorit Ziua Armatei Române (galerie foto)

ro

25 Oct, 2019 13:43 1812 Marime text
Elevii Liceului Tehnologic ”Nicolae Titulescu” Medgidia au sărbătorit joi, 24 octombrie 2019, Ziua Armatei Române, în cadrul unei activități organizate în Centrul de Documentare și Informare al școlii.

Manifestarea a fost una încărcată de emoție, un prilej de mândrie și satisfacție pentru momentele de glorie ale armatei române, dar mai ales, de pioasă aducere aminte a celor care, prin jertfa lor, au adus această țară în prezent.

Însemnătatea zilei de 25 octombrie  a fost trezită în conștiința celor prezenți de discursurile rostite de invitații: col. Remus Macovei, președinte Asociația „Cultul Eroilor – Regina Maria”, filiala Constanța, Traian Nechita, președinte Asociația „Cultul Eroilor – Regina Maria”, filiala Medgidia, Cristian Crăciun, președintele Asociației  Veteranilor Militari și Veteranilor cu disabilitați, sucursala Constanța, militar participant la operațiunile milirare din Afganistan, Dan Nicolau, membru în comitetul de conducere Asociația „Cultul Eroilor – Regina Maria”, filiala Constanța, prof. dr. Peteu Natașa, Liceul Tehnologic ,,Nicolae Titulescu”, Medgidia.

Mesajul transmis de aceștia a întărit convingerea tuturor celor prezenți că armata română își va onora întotdeauna tradiția, menirea și misiunea pe care o are în fața poporului român.

Elevii au prezentat un moment literar-artistic care a inclus cântece patriotice și poezii dedicate eroilor neamului.

Activitatea a fost realizată de elevii claselor a IX-a și a X-a, sub atenta coordonare a profesorilor Golea Pompiliu, Barna Daniela, Țapu Marinela.

Sursă foto: Liceul Tehnologic ”Nicolae Titulescu” Medgidia
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii