Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii din Constanţa, pe podiumul concursului regional Civilizația Șoselei

ro

01 Jun, 2017 00:00 2437 Marime text
Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida“ Constanța a derulat, în perioada 25-26 mai, cea de-a V-a ediție a Concursului Regional Civilizația Șoselei, coordonat de profesoarele Violeta Stanciu și Hariclia-Marinela Popescu.
 
La secțiunea „Îndemânatic-Da, Teribilist-Nu!”, au participat 24 de concurenți din zece licee partenere, câștigătorii fiind Tatian Fusaru, de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu“ (SMMMFN) Constanța - locul I, Cosmin Cristache de la Liceul Tehnologic Urziceni - locul II, Georgian Rusen, de la SMMMFN Constanța, şi Vlad Miha de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida“ Constanța - locul III, Nicoleta Mușat, de la SMMMFN Constanța - mențiune.
 
La secțiunea de afișe „Șoseaua - un loc mai sigur pentru toți”, au participat 40 de concurenți, câștigătorii fiind: Carmina Crainic, de la Liceul Tehnologic Transporturi Timișoara, şi Alexandru Victor Soucup, de la Liceul Teoretic „G.E. Palade“ - locul I, Ștefania Mitea, de la Colegiul Dobrogea Castelu, şi Emanuel Andreas Bălașa, de la Colegiul Tehnic de Marină „Al. I.Cuza” - locul II, Ana- Maria Dumitru, de la Liceul Teoretic „G.E. Palade“, şi Vasilis Caraman, de la Colegiul Comercial „Carol I” - locul III, Robert Bejinaru, de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida“ Constanța - menţiune I, Raluca-Mihaela Becherescu şi Lică Nicușor Alin, de la Colegiul Tehnic „Mihai Bravu“ București - menţiune II.
 
La secțiunea de machete „Automobilul viitorului“ au participat elevi din cinci instituții partenere, câștigătorii fiind Andrei Zăvelcă, de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida“ Constanța, şi Corneliu Avraman, de la CET Chișinău - locul I, Constantin Burduja, de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida“ Constanța, şi Marius Petrescu, de la Liceul Tehnologic Costești - locul II, Elena Iutu, Valentin Ghelțu Bîrjan, de la Liceul Tehnologic Electrotehnică și Telecomunicații Constanța, Ignat Florin şi Irizea Ciprian, de la Colegiul Dobrogea Castelu - locul III, Alexandru Roșu, de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida“ Constanța, şi Hopur Rashid, de la Liceul Tehnologic „I.N. Roman“ Constanța - menţiuni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii